move yourself         

de dijker

Hier zijn vijf unieke eigenschappen van de dijker. Lees maar:

De dijker is een nieuw type voertuig. Hij heeft vier wielen en een klein stuurtje waartegen je moet duwen om te remmen. Hij heeft pedalen voor de aandrijving. Deze gaan in een rechte lijn naar voren en terug, links en rechts onafhankelijk. De carrosserie bestaat uit een handige ongedeelde bagageruimte (de "koffer") en een neuskap. Monteren of demonteren gaat heel snel.

De dijker is een nieuw ontworpen alternatief voor de forens die nu nog per auto, motor of OV reist. Comfortabel, droog en aangenaam. Door de zithouding kom je uitgerust en ontspannen aan op je bestemming. 

Transpiratie? Ook met de voorkap erop is er veel ventilatie. De rugleuning is een open weefsel. Hier kan je ook een jasje overheen hangen!

Is het koud of regent het? Met de mini-poncho tussen de koffer en de neuskap  ben je beschermd. 

Je kunt met beide benen tegelijk duwen en het eigen gewicht is minimaal. Je bent snel weg vanuit stilstand. En op snelheid is de aerodynamica behulpzaam. 

Je stapt bovendien gemakkelijk in en uit door de open opzet van het voertuig. Je voelt je nooit opgesloten.

Op de weg word je goed beschermd door de vier sterke wielen en het stevige chassis. De dijker voert een design vlaggetje en opvallende kleuren voor de zichtbaarheid.

 

Verder: er zijn geen rem handles, maar ook voor de derailleur zijn geen handles nodig: de verstelling gebeurt door je tenen naar achteren te bewegen. Alle handles zijn weg-ontworpen. Dijkeren  is een nieuwe ervaring. Dijkeren is fun.